Groepslessen

Bodyflow is een workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en tegelijkertijd een gevoel van rust ervaart. Concentratie, gecontroleerde ademhaling...

Een dynamische groepsles op basis van stoottechnieken. De oefeningen vinden plaats op speciale bokszakken, schaduwboksen en door middel van sparren.

Bodysculpt is een combinatie van dynamische en statische bewegingen. Deze les bevat krachtoefeningen

Dance/BBB is een les waarbij de kern wordt gelegd bij de vetverbranding. Dit wordt gedaan door middel van oefeningen met eigen lichaamsgewicht

Hatha yoga is de oervorm van alle yogastijlen die er zijn. Hatha yoga is het proces van het in balans brengen van lichaam en geest.

Pilates is de ideale groepsles als je af wil vallen, sterker wil worden maar ook wil ontspannen.

Een groepsles waarbij een deel van de les wordt gewerkt aan de conditie door middel van een aerobic-workout en het andere deel aan spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen.

De groepsles senioren is een groepsles met verschillende aspecten van andere groepslessen erin denk hierbij aan steps, rustige spinning, dans en yoga.

Een fietstraining voor mannen en vrouwen, jong en oud, getrainden of minder getrainden. Onze spinningslessen zijn geschikt voor iedereen

Steps is een swingende groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van een step. Op de maat van de muziek voer je verschillende oefeningen uit op de step.