Het vernieuwde reserveringssysteem

Vanaf vrijdag 9 april gaat Healthclub Enjoy over op een nieuw en verbeterd reserveringssysteem, het systeem is echter al online en kunt u alvast bekijken. Voor het reserveren kan ieder lid vanaf vandaag een account aanmaken op onze website, dit account heeft u nodig om een reservering te kunnen maken.

Om de overgang zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een uitleg gemaakt met verschillende stappen die u moet doorlopen om een account te kunnen maken. Lukt het aanmaken niet? Dan kunt u een mail sturen naar healthclubenjoyreserveringen@outlook.com.

Vanaf iedere vrijdag 12:00 kunt u weer reserveren voor de week die er op volgt.

https://healthclubenjoy.nl/reserveringssysteem/

Klik hier voor de volledige uitleg bij het reserveren
Uitleg reserveringssysteem Healthclub Enjoy