Vragen over het reserveringssysteem

Hallo allemaal, het is bij ons duidelijk geworden dat er nog veel vragen en onduidelijkheden zijn over het reserveringssysteem voor de groepslessen. In dit bericht proberen we het zo duidelijk mogelijk te maken.
Bij het reserveren hoort iedereen bij elke reservering een bevestigingsmail te krijgen. Dit gebeurd helaas niet bij iedereen. Controleer daarom altijd uw spam-folder in uw mailprovider. Twijfelt u nog aan uw reservering dan kunt u altijd bellen naar 073-5211756 of een mail sturen naar healthclubenjoyreserveringen@outlook.com dan kunnen wij nogmaals controleren of de reservering is geregistreerd.
Om de reservering door te zetten zal u 3 stappen moeten volgen om dit te voltooien. 1. In het vakje akkoord gaan met onze AVG, 2. de reCAPTCHA aanvinken en eventueel daarin de stappen volgen, 3. druk vervolgens op opslaan, NIET op share!
Reserveren is verplicht, bij geen reservering is er kans op geen plek.
Bij onbeantwoorde vragen kunt u altijd bellen of mailen!
Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *