Nieuw bericht omtrent het Coronavirus 27 april

Beste leden,

Op 16 maart 2020 hebben wij – met pijn in ons hart – de deuren van onze sportschool moeten sluiten. Inmiddels is bekend dat de deuren tot minimaal 20 mei 2020 gesloten moeten blijven. Dit is een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor jullie.

Dit is een lastige tijd waarin gezondheid natuurlijk het allerbelangrijkste is. Juist daarom moeten we goed voor elkaar zorgen en elkaar goed in de gaten houden. Maar ook is het van belang om lokale ondernemingen in deze periode te steunen. Wij krijgen veel vragen van jullie over het bevriezen van abonnementen. Wij hebben zoals beloofd de tijd genomen om hiernaar onderzoek te doen en te inventariseren.

Nu is het tijd voor een eerlijke update. Wij zijn dankbaar voor de steun van de overheid. Maar het feit is de uitvoering en uitbetaling nog moeten komen. Helaas beschikken wij op dit moment niet over een dusdanige buffer om deze periode te kunnen overbruggen, en ook moeten wij erbij zeggen dat de steun van de overheid slechts een klein deel van de kosten dekt die wij hebben met twee grote vestigingen. Helaas lopen de hoge kosten voor onze twee vestigingen allemaal door.

Wij doen daarom een beroep op onze trouwe leden. Sport je graag bij ons en wil je ook na de Coronacrisis weer lekker bij ons aan de slag? Zet dan je automatische incasso niet stop en laat ons, ondanks de gedwongen sluiting, de contributie afschrijven. Wij vragen om jullie begrip en loyaliteit, juist nu. Wij zijn onze trouwe leden natuurlijk super dankbaar en wij zullen ons uiterste best doen om jullie op een later moment te kunnen belonen.

Wij snappen ook dat wij niet de enige zijn die getroffen worden. Jullie kunnen natuurlijk altijd contact met ons opnemen over je abonnement.

Wij willen ons ook nuttig maken in de tussentijd. Daarom zijn wij begonnen met online workouts. Verder zijn wij alles aan het opknappen en extra goed aan het schoonmaken. Wij hebben allerlei maatregelen genomen voor de nieuwe 1,5 samenleving. Wij hebben alle apparatuur op 1,5 meter afstand gezet. Ook zijn de kleedkamers afgezet. Als jullie verder ideeën hebben over dingen die wij nog meer (voor jullie) kunnen doen. Laat het dan vooral per mail aan ons weten.

Dit alles geldt vooralsnog tot en met 20 mei 2020 wij hopen dat wij dan voorzichtig weer onze deuren kunnen openen. Uiteraard met de nodige maatregelen.

Wij hopen op jullie begrip en we hopen dat we elkaar straks in goede gezondheid terug zien! Pas goed op jezelf en je naasten!
Comments (2)
 1. margriet floris Reply

  Ik heb het bericht van 27 april gelezen. Op eerdere mails van mij heb ik geen reactie gekregen, helaas. Mijn kwartaalabonnement liep af op 21 april jl, en ik wil nu een halfjaarabonnement á € 29,50 per maand in laten gaan. Dat mag met terugwerkende kracht met ingang van 21 april 2020 zodat ik ook een kleine ondersteuning aan jullie kan geven. Graag reactie zodat ik ook weet dat jullie mijn mail hebben gelezen en ik ook weet waar ik aan toe ben. Groetjes Margriet Floris

  1. Jeroen Reply

   Beste Margriet,
   Ik heb het doorgeven zodat de mail zo snel mogelijk gelezen wordt. We waarderen dit oprecht!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *