Ontspanning

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Ons sport- en fitnesscentrum beschikt over diverse mogelijkheden om na het sporten nog even te genieten van de geleverde prestatie. Wellness voor lichaam en geest!

Bar
In de gezellige bar kun je even bijkomen onder het genot van een drankje of een klein hapje. Uiteraard zijn ook deze gezond en verantwoord.

Sauna
Even relaxen in onze sauna. Niet alleen goed voor het lichaam, maar ook je geest komt rust in de ontspannen atmosfeer van onze sauna. En; je lichaam herstelt sneller van de geleverde inspanning!

Zonnebank
Het hele jaar door voorzien van een lekker, gezond kleurtje. Dat kan met de zonnebanken die in ons centrum staan. Waan je gewoon even op het strand….

Sportmasseur
Zeker wanneer je een zware inspanning gaat leveren zoals bijvoorbeeld het lopen van een marathon, is het goed je spieren regelmatig “onder handen te laten nemen”. Zo worden afvalstoffen uit je lichaam verwijderd en wordt je herstelproces versneld.

Fysiotherapeut
Hoe goed je ook voor je lichaam zorgt, blessures liggen altijd op de loer. In dergelijke gevallen biedt onze fysiotherapeut uitkomst zodat je snel weer op de been bent.

Schoonheidssalon
Welkom in de wereld van Valkenberg Beauty & Cosmetics. Een sfeervolle schoonheidssalon die staat voor een totaalbeleving van beauty, welness en lifestyle. www.valkenbergbeauty.nl